42
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- καλαμποκάλευρο 100 γρ
- μαγιά 1 φακ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- κιμάς 500 γρ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι 0.5 κγ
- κύμινο 0.33 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μοτσαρέλα 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
"Είναι πίτσα ή είναι ανοιχτή πίτα;;; "Πρέπει να βρούμε τί ακριβώς είναι ή καλύτερα πού ακριβώς ανήκει για να τη δοκιμάσουμε; Μετά, βέβαια, χρειάζεται και κάτι να βάλεις επάνω στο ζυμάρι αν αυτό το τελευταίο είναι βάση για πίτσα. Αυτό ακριβώς έγινε κι αυτή τη φορά κι ο "δρόμος" της μαγειρικής εκτόνωσης με έβγαλε σ' αυτή την πίτσα με κιμά και αυγά. Προσωπικά, πίτα δεν θα την έλεγα η βάση της ήταν μια ξεκάθαρη βάση πίτσας αν και η γέμιση ήταν γέμιση πίτας!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com