63
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 3 κσ
- βούτυρο 250 γρ
- άνθος αραβοσίτου 2 φακ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- γάλα εβαπορέ 480 ml
Γρήγορο, εύκολο και νόστιμο γλυκό. 2 φύλλα σφολιάτας 100 γρ. αμυγδαλα φιλε καβουρντισμενα 3 κ σ φυστίκι Αιγινης 250 γρ. βουτυρο 2 Φακελα ανθος αραβοσιτου που θέλει βράσιμο 400 γρ. κρεμα γαλακτος 1 κ. σ. αχνη 1 κουπα ζαχαρη 480 ml γαλα εβαπορέ 480 ml νερο
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr