64
Υλικά
- σφολιάτα 400 γρ
- κουβερτούρα 4 γρ
- κονιάκ 3 κσ
- αυγά 4 τμχ
- ζαχαρούχο γάλα 6 κσ
- ζάχαρη άχνη -
- κακάο -
Υλικά Σφολιάτα φεγιετέ - 400 γρ Κουβερτούρα - 200 γρ Κονιάκ - 3 κουταλιές σούπας Αυγά - 4 τεμ (τους κρόκους χωριστά από τα ασπράδια) Ζαχαρούχο γάλα - 6 κουταλιές σούπας Νερό - 3 κουταλιές σούπας Άχνη ζάχαρη - για το στόλισμα Κακάο - για το στόλισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr