by admin

Μηλοκεκάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Tip: 1/ Γεμίζουμε τα ¾ από τις θήκες με το μείγμα, για να έχουν περιθώριο τα κεικάκια να φουσκώσουν.2/ Όταν γεμίζουμε με ζύμη τα μαφινοταψάκια , μερικές φορές δεν φτάνει το υλικό για να γεμίσουμε όλες τις θήκες. Σ’ αυτήν την περίπτωση, καλό θα είναι οι τρύπες που μένουν κενές, να τις γεμίζουμε μέχρι την μέση με νερό για να μην στραβώνουν οι άδειοι πάτοι κατά την διάρκεια του ψησίματος. Θέλει όμως λίγη προσοχή όταν βγάζουμε το ταψάκι από τον φούρνο για να μην μας χυθεί το νερό.Μετάκι μου σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο κέρασμα!!!Εαν χρειαστήτε κάποια διευκρύνιση, το Μετάκι θα τριγυρνάει εδώ γ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κεκάκια, μηλοκεκάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com