119
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μαστίχα 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- ξανθές σταφίδες 1 χούφτ
- βερίκοκο 1 χούφτ
Αν και η μηλόπιτα δεν μπορεί να ονομαστεί παραδοσιακό ελληνικό γλυκό, παρόλο που το μήλο καλλιεργείται στην χώρα μας από τον 7ο αιώνα, η μηλόπιτα έχει ενσωματωθεί στη σύγχρονη γαστρονομική μας παράδοση....
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykokyriakis.gr