91
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- πράσινο μήλο 5 τμχ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 κσ
- στέβια 1 κσ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
Αυτήν την φορά ετοίμασα γρήγορα μηλοπιτάκια με λίγη ζάχαρη, έτοιμη ζύμη σφολιάτας κι αρωματική γέμιση πράσινων μήλων με κανέλα, μοσχοκάρυδο και γαρύφαλλο. Τα μηλοπιτάκια φουρνίζονται για μισή ώρα και τρώγονται καλύτερα όταν είναι χλιαρά που αναδύονται οι γεύσεις και τα αρώματα τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr