62
Αυτή την εποχή που τα μήλα είναι στο απόγειό τους.. είναι απαραίτητη και η κατανάλωσή τους!! Μία από τις αγαπημένες μου συνταγές, αφού είναι πανεύκολη και πολύ γρήγορη! Υλικά: Για τη ζύμη: 2 πακέτα Φαρινάπ μικρά 1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο ή ηλιέλαιο 1 ποτήρι του νερού κρασί λευκό 4 κουτ. σούπας ζάχαρη Για τη γέμιση:4 μήλα τριμμένα 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού 1 σφηνάκι κονιάκ 5 κουτ. σούπας ζάχαρη καρύδι τριμμένο κατά βούληση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr