53
Υλικά1 1/2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει125 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου1 φλ. ζάχαρη2 μικρά αυγά ή 1 μεγάλο σε θερμοκρασία δωματίου1/2 φλ. ζάχαρη1 βανίλια1 πρέζα αλάτιγια την επικάλυψημαργαρίνηζάχαρηκανέλαΕκτέλεσηΧτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά για 4' στη δυνατή ταχύτητα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μικρά φορμάκια για κέικ και τα γεμίζουμε με το μείγμα μέχρι τα 3/4. Αν
Διάβασε τη συνταγή στο taxidistisgeuseis.blogspot.com