73
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- κύμινο 2 κσ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- πελτές 70 γρ
- μαϊντανός 3 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
- γιαούρτι 5 κσ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πιτάκια 18 τμχ
- ρόδι 0.5 τμχ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
400γρ κιμά μοσχαρίσιο
2 κουταλιές κύμινο
1-2 μικρές αποξηραμένες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
αλάτι
70γρ πελτέ
6 κουταλιές νερό
3 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1/2 λεμόνι
2-3 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
υλικά για το ντιπ γιαουρτιού
5 κουταλιές γιαούρτι
3 κουταλιές χυμό λεμόνι
μια πρέζα αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
400γρ κιμά μοσχαρίσιο
2 κουταλιές κύμινο
1-2 μικρές αποξηραμένες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
αλάτι
70γρ πελτέ
6 κουταλιές νερό
3 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1/2 λεμόνι
2-3 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
υλικά για το ντιπ γιαουρτιού
5 κουταλιές γιαούρτι
3 κουταλιές χυμό λεμόνι
μια πρέζα αλάτι
18 αραβικά πιτάκια
1/2 ρόδι καθαρισμένο
μαιντανό ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com