60
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- κρεμόριο 0.5 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 φακ
- ζάχαρη 5 κσ
Λέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ δύσκολο. Σήμερα σας προτείνουμε τη δική μας εκδοχή και σας δείχνουμε τον τρόπο βήμα-βήμα, με τον οποίο θα φτάσετε σ΄ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Φτιάξτε τις δικές σας μαρέγκες/ μπεζέδες, τις οποίες θα απολαύσετε σκέτες μα και ως προσθήκη σε πολλά γλυκά με κορυφαίο αυτό της Πάβλοβας!Δικές σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es