43
Υλικά
- σοκολάτα 600 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ
- σιρόπι βανίλιας 6 κσ
- πτι μπερ 225 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 75 γρ
- φουντούκι 150 γρ
- μαρσμέλλοους 60 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κσ
- πολύχρωμη τρούφα -
Από την Πόλυ Αντωνιάδη ,600 γρ. σοκολάτα με 50% κακάο 200 γρ. Flora με 25% βούτυρο 6 κ.σ. σιρόπι βανίλιας 225 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 75 γρ. αποφλοιωμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr