126
Υλικά
- μοσχάρι 600 γρ
- σπορέλαιο 5 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 1 κσ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι 2 κσ
- ζωμός κρέατος 1.5 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- κόλιαντρο 0.5 κγ
- καρδάμωμο 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα πολύ καυτερό, και συνήθως είναι όντως το πιό καυτερό πιάτο που διαθέτουν τα ινδικά εστιατόρια. Το σέρβιρα με απλό ρυζάκι στον ατμό αλλά και μαζί με το χορτοφαγικό κάρρυ με πατάτες και αρακά, που σας παρουσίασα πριν λίγες ημέρες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com