78
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- πράσα 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κονκασέ 2 τμχ
- ρίγανη 1.5 κγ
- δυόσμος 1.5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κουσκουσάκι 500 γρ
- χυλοπιτάκι 500 γρ
- δυόσμος -
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- ξύδι 1 κγ
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 καρότα 2 πιπεριές,πράσινη και κόκκινη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr