by admin

Μοσχαράκι γιουβέτσι παραδοσιακό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για μένα ο νοστιμότερος τρόπος να μαγειρέψουμε το μοσχάρι είναι στο φούρνο και μάλιστα να το συνοδέψουμε με ζυμαρικό. Ναι σωστά καταλάβατε, εννοώ ένα παραδοσιακό μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο, με υπέροχο πεντανόστιμο κριθαράκι.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com