106
Υλικά
- νουά 800 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- μανιτάρια πορτσίνι 20 γρ
- portobello 200 γρ
- σέλερι 2 κλων
- βούτυρο 30 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ζωμός κρέατος 2 φλ
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη η ζελατίνη του, δίνοντας μία πεντανόστιμη, δεμένη σάλτσα, με την οποία και συνοδεύεται όταν σερβιριστεί. Ιδανικό πιάτο γιά το κυριακάτικο τραπέζι, μπορείτε να το συνδυάσετε με διάφορες γαρνιτούρες, ενώ οι ιταλοί θα το παρουσίαζαν στο τραπέζι ως "δευτερο πιάτο με κρέας".
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com