Υλικά
- μοσχάρι 800 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ντομάτα 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κέτσαπ 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα απλό καθημερινό φαγητό, αφού ο χρόνος που χρειάζεται για να το ετοιμάσω είναι μόλις μισή ώρα!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooking30s.gr