63
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- ντοματοπολτός 2 κσ
- κονκασέ 1 κουτί
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζάχαρη -
Υλικά Κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κιλό (χτένι) κομμένο μερίδες Κρεμμύδια ξερά 2 μεγάλα ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Ντοματοπολτό 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί διαλυμένο στο μπλέντερ Φύλλα δάφνης 2 Κύβος λαχανι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr