120
Υλικά
- μοσχάρι σ 0.5 κιλ
- κυδώνι 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ζωμός βοδινού 1 λτ
- γλυκό κρασί 100 γρ
- κονκασέ 200 γρ
- ντοματοπελτές 30 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα 1/2 κιλό κυδώνια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες 1 λίτρο ζωμό βοδινού 100 γρ. γλυκό κόκκινο κρασί 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 30 γρ. πελτέ ντομάτας 1 ξύλο κανέλας 1 φύλλο δάφνης 3-4 κόκκους μπαχάρι Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr