150
Υλικά
- μοσχάρι 2 κιλ
- σκόρδο 5 σκελ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- λεμόνι 2 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μοσχοκάρυδο 1 κφτ κγ
Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι το φρέσκο δεντρολίβανο και το μοσχοκάρυδο, που δίνουν στο μοσχαράκι άρωμα και γεύση.Το μοσχαράκι μου μαγειρεύεται σε χυμό λεμονιών, πορτοκαλιών και κονιάκ, σε χαμηλή φωτιά, ώστε να γίνει τρυφερό και να μείνει με το λαδάκι του.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com