186
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλεύρι 1 κσ
- λευκό κρασί 100 ml
- ζωμός βοδινού 250 ml
- χυμός λεμονιού 25 ml
- λάϊμ 1 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- θυμάρι 3 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σπανάκι 1 κιλ
- σκόρδο 1 σκελ
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 ml ζωμό βοδινού 25 ml φρέσκο χυμό λεμονιού Ξύσμα από 1 λάιμ 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κλων. φρέσκο θυμάρι Αλάτι-πιπέρι 1 κιλό σπανάκι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr