130
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- μανιτάρια 1 φλ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 200 γρ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- ντομάτα 2 τμχ
- ρίγανη 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ζωμός 1 φλ
- αλεύρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 200γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 2 ώριμες, φρέσκιες ντομάτες περασμένες από μπλέντερ ή ψιλοκομμένες ½ κ.γ. ρίγανη 1 φύλλο δάφνης 1 φλιτζ. ζωμός
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr