by admin

Μοσχαράκι με μανιτάρια και δενδρολίβανο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική αλλά εξίσου απολαυστική και σίγουρα πιο ελαφριά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι με μανιτάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com