149
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- μανιτάρια 250 γρ
- κρεμμύδια 400 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- ελαιόλαδο 125 ml
- λευκό κρασί 250 ml
- ζωμός βοδινού 500 ml
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- δεντρολίβανο 0.5 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική αλλά εξίσου απολαυστική και σίγουρα πιο ελαφριά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com