159
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 4 φέτ
- οσομπούκο 4 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντομάτα 1 κούπα/ες
- ζωμός βοδινού 400 ml
- λευκό κρασί 200 ml
- δεντρολίβανο 1 κλων
Τωρα θα μου πείς τι είναι αυτό?Όσσο μπούκο ειναι ένα ιταλικό πιάτο και σημαίνει 'κόκκαλο με τρύπα'.Είναι το μοσχαρίσιο κότσι δηλαδή και μαγειρευεται με ντομάτα κρασι και λαχανικά.Υλικά4 φέτες κότσι μοσχαρισιο (οσσο μπούκο) περιπου 1 1/2 κ. περίπου1 κρεμμύδι χοντροκομμένο2 καρότα >>1 σέλερι >>1 σκελίδα σκόρδο1 κούπα ντομάτα ψιλοκομμένη400 ml ζωμό βοδινού200 ml λευκό κρασίαλάτι πιπέριδάφνh1 κλωνάρι δενδρολίβανοελαιόλαδολίγο αλευριΕκτέλεση Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Ζεσταίνετε το λάδ
Διάβασε τη συνταγή στο mommy-yammy.blogspot.com