by admin

Μοσχαράκι πικάντικο ψητό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μοσχάρι στο φούρνο μαριναρισμένο σε βότανα, πορτοκάλι και μπαχαρικά!
Αν δεν έχουμε φρέσκα βότανα θα βάλουμε μία γεμάτη κουταλιά σούπας αποξηραμένα.Εγώ το αφήνω 1-2 ώρες στο ψυγείο και έπειτα το ψήνω ,γίνεται λουκούμι!
Το ίδιο νόστιμο γίνεται και με χοιρινό το μόνο που θα προσθέσετε είναι θυμάρι !...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com