81
Υλικά
- δεντρολίβανο 2 κσ
- θυμάρι 2 κσ
- βασιλικός 1 κσ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- σκόρδο 4 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
- λάδι 5 κσ
- πατάτες 6 τμχ
Μοσχάρι στο φούρνο μαριναρισμένο σε βότανα, πορτοκάλι και μπαχαρικά!
Αν δεν έχουμε φρέσκα βότανα θα βάλουμε μία γεμάτη κουταλιά σούπας αποξηραμένα.Εγώ το αφήνω 1-2 ώρες στο ψυγείο και έπειτα το ψήνω ,γίνεται λουκούμι!
Το ίδιο νόστιμο γίνεται και με χοιρινό το μόνο που θα προσθέσετε είναι θυμάρι !...
Αν δεν έχουμε φρέσκα βότανα θα βάλουμε μία γεμάτη κουταλιά σούπας αποξηραμένα.Εγώ το αφήνω 1-2 ώρες στο ψυγείο και έπειτα το ψήνω ,γίνεται λουκούμι!
Το ίδιο νόστιμο γίνεται και με χοιρινό το μόνο που θα προσθέσετε είναι θυμάρι !...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com