52
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- λάδι 3 κσ
- πατάτες 6 τμχ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 1 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ώριμες, φρέσκιες ψιλοκομμένες 6 λιαστές ντομάτες κομμένες στα 4 3 κ.σ. λάδι από τις λιαστές ντομάτες 6 μέτριες πατάτες 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. ξύσμα από 1 λεμόνι 1 φύλλο δάφνης
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr