93
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 1.5 κιλ
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- ξύδι 3 κσ
- ρίγανη -
- κύμινο -
- μπαχάρι -
- πιπέρι -
- θυμάρι -
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά.
Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο.
Πάμε να το φτιάξουμε.
Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο.
Πάμε να το φτιάξουμε.
Υλικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
2/3 της κούπας λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια για να το τσιγαρίσουμε και 1,5 κιλό για το στιφάδο
3 ώριμες ντομάτες και 1 καλά γεμάτη κ. σ....
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com