81
Υλικά
- μοσχάρι 2 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2.5 κιλ
- σκόρδο 1 σκελ
- λάδι -
- κρασί 3 ποτ
- ξύδι 1 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας -
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- αλάτι -
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κανέλα -
- πιπέρι -
Ένα στιφάδο σκέτο γλύκισμα! Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι...2 κιλά μοσχαράκι σε μπουκιές
2,5 κιλά κρεμμυδάκια ξερά για στιφάδο 1 μικρό σκόρδο ολόκληρο λίγο λάδι 3 ποτήρια του νερού κρασί 1 ποτήρι κρασιού ξίδι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας 2 δαφνόφυλλα αλάτι μιξ πιπεριών 1 ξύλο κανέλας λίγη κανέλα
2,5 κιλά κρεμμυδάκια ξερά για στιφάδο 1 μικρό σκόρδο ολόκληρο λίγο λάδι 3 ποτήρια του νερού κρασί 1 ποτήρι κρασιού ξίδι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας 2 δαφνόφυλλα αλάτι μιξ πιπεριών 1 ξύλο κανέλας λίγη κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr