by admin

Μοσχάρι κοκκινιστό με ελιές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω κρέας, εκτός και πέσω πάνω σε κοψίδια. Μπριζολίτσες, σουβλάκια, κλπ, αυτά δεν με αφήνουν αδιάφορη, αλλά και πάλι δεν τρώω συχνά. Εκείνο που μπορώ πραγματικά να κάνω μήνες να φάω είναι το μοσχάρι. Ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, από παιδί.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com