101
Υλικά
- μοσχάρι 1500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 5 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
- κύμινο 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- σκόρδο 4 σκελ
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα κλασικό μοσχάρι κοκκινιστό, με πολύχρωμες πιπεριές, που το κάνουν ακόμα πιο νόστιμο. Είναι από αυτά τα φαγητα, που μόνο οι γιαγιάδες ξέρανε να φτιάχνουν.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com