130
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 700 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 0.25 κούπα/ες
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματάκια 1 συσκ
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- πιπέρι 5 κόκκοι
- μελιτζάνες φλάσκες 3 τμχ
- γάλα 0.5 λτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο πουρέ μελιτζάνας, θυμόμουν ένα ποστ της φίλης μου της Αγγελικής που έμοιαζε. Δεν είχα άδικο. Θυμόμουν καλά. Αυτό το φαγητό, ΕΠΡΕΠΕ να το φτιάξω οπωσδήποτε. Ήταν τόσο μα τόσο νόστιμο! Όχι μόνο το έφτιαξα αλλά ακολούθησα τις light οδηγίες της φίλης μου.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com