62
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- χυμός ντομάτας 1 κιλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- μαϊντανός 3 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- κύβοι βοδινού 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό μοσχάρι (σε μερίδες, κομμάτι από το λαιμό του ζώου) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. του καφέ νερό 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 κιλό φρέσκος τοματοχυμός 1 κ. σούπας πελτές ντομάτας 3-4 φύλλα δάφνης (ή κατά προτίμηση 3 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος) 1-2 σκελ. σκόρδου ψιλοκομμένες 1 κύβος βοδινού αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr