178
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μελιτζάνες 6 τμχ
- χυμός ντομάτας 600 γρ
- μπαχάρι 10 κόκκοι
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 2 κσ
- μείγμα μπαχαρικών 2 κσ
- λάδι 0.25 ποτ
- γκούντα 200 γρ
1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή χτένι) 2 μέτρια κρεμμύδια 6 μελιτζάνες 600 γρ. χυμό ντομάτας 10 μπαχάρια 1/2 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί 1 κύβο λαχανικών 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα 2 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κρέας Αλάτι Πιπέρι 1/4 του ποτηριού λάδι 200 γρ. τυρί γκούντα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr