by admin

Μοσχάρι κοκκινιστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μοσχάρι το κοκκινιστό είναι ένα απλό φαγητό. Η απλότητά του έγκειται στα λίγα, μη εξεζητημένα υλικά και στο καλά επιλεγμένο κομμάτι κρέατος. Ένα πραγματικά τρυφερό και νόστιμο κομμάτι του μοσχαριού που συνηθίζω να μαγειρεύω πολύ συχνά είτε στην κατσαρόλα είτε στο φούρνο ως κιούλμπασι. Ντομάτα τώρα το χειμώνα δεν υπάρχει φρέσκια γι΄ αυτό θα βάλεις συμπυκνωμένη, αλλά όχι τον κλασικό πολτό. Το κρεμμύδι απαραιτήτως να είναι λιωμένο στον επεξεργαστή τροφίμων και σε καμία περίπτωση ψιλοκομμένο. Τέλος τα μπαχαρικά είναι τα κλασικά, μπαχάρι, κανέλα και φυσικά ελάχιστο κύμινο που δίνει τεράστιο boost στη γεύση του μοσχαριού χωρίς να «ακούγεται» στο τέλος.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com