153
Υλικά
- μοσχάρι 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μπαχάρι 2 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- λευκό κρασί 1 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- καρότο 4 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- αρακάς 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι, χτένι, κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν φλάουρ αλάτι μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 καρότα κομμένα σε φέτες χοντρές 2 πατάτες κομμένες σε μεγάλα καρέ 1 φλ. αρακά 1 ζουμερό λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr