154
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- λεμόνι 4 τμχ
- θυμάρι 5 κλων
- λεμονοθύμαρο 5 κλων
- πατάτες 10 τμχ
Στο σπίτι μας, το μοσχάρι λεμονάτο σερβίερται πότε με πατάτες τηγανητές, πότε με μακαρόνια και πότε (ο αγαπημένος μου συνδυασμός) με πουρέ πατάτας πηρουνάτο. Η σαλτσούλα του είναι πηχτή στην κατσαρόλα και μπόλικη, ενώ το μοσχαράκι σιγομαγειρεύεται για ώρες ώστε να γίνει τρυφερό και να λιώνει στο στόμα. Το αρωματικό που του πηγαίνει? Τι άλλο από το λεμονοθύμαρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com