234
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ξύδι βαλσαμικό 100 ml
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 10 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ζωμός κρέατος 250 ml
- ζωμός λαχανικών 250 ml
Είναι προσαρμογή από περιοδικό εξωτερικού, από αυτά που φτάνουν στα χέρια μου μέσω των παιδιών μου. Για το κρέας χρησιμοποίησα χτένι σπάλας, που ήταν πρόταση του χασάπη μου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης ένα ρολό μοσχαριού από κομμάτι στήθους. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα λαχανικά, αρκεί η γάστρα σας να είναι μεγαλύτερη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr