184
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1.5 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- πατάτες 3 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- φασολάκια πλατιά 250 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
Το μοσχάρι είναι ένα κρέας που πάντα έχει την τιμητική του στα οικογενειακά τραπέζια. Μπορεί οι ειδικοί να συστήνουν περιορισμένη κατανάλωση του κόκκινου κρέατος στο διατροφολόγιο μας αλλά είναι γεγονός ότι το μοσχαρίσιο κρέας αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές σιδήρου. Είναι απολύτως απαραίτητο στα παιδιά και τους εφήβους γιατί τους παρέχει τις άφθονες πρωτεΐνες που απαιτούνται για την ανάπτυξη του σκελετού και των μυών.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr