95
Υλικά
- μοσχάρι νουά 1 κιλ
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- μπούτι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός 2.5 φλ
- αλεύρι -
- portobello 500 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ½ φλιτζ. ζωμός ή νερό αλεύρι για το πανάρισμα 500γρ. μανιτάρια πορτομπέλο καθαρισμένα και κομμένα στη μέση ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr