89
Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami...Εγώ σήμερα πρόσθεσα αυτή την πάστα ...Στο σημερινό μας φαγητό έδωσε μια άλλη διάσταση...Δυο λόγια για την πάστα Umami Μετά το γλυκό και αλμυρό ξινό και πικρό υπάρχει η πέμπτη γεύση umami...Στα συστατικά της περιλαμβάνονται: ντομάτα, σκόρδο, αντζούγια, λάδι, παρμεζάνα, μανιτάρια, ξύδι βαλσάμικο, ζάχαρη και μανιτάρια και πολύ λίγο αλάτι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr