120
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 500 γρ
- μαύρη μπύρα 200 ml
- καρότο 2 τμχ
- μπέϊκον 6 φέτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- βοδινό 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
Όσο χειμωνιάζει, αναζητούμε όλο και πιο πολύ, αυτά τα φαγητά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά. Τρυφερά κρέατα που σιγοβράζουν σε νόστιμες σάλτσες και ζωμούς, σούπες βελουτέ που ίσως κάνουν στο μυαλό μας μια σύνδεση με τις φρουτόκρεμες των παιδικών μας χρόνων και όσπρια που κάποτε αρνιόμασταν πεισματικά να φάμε και τώρα τα αναζητούμε συχνά. Αυτόν τον χειμώνα, θα φτιάξουμε παρέα με τη MAGGI, τα πιο χουχουλιάρικα και νόστιμα Comfort Food πιάτα, μετρώντας κρυφά αντίστροφα για το καλοκαίρι Ξεκινάμε με ένα μοσχάρι με μαύρη μπύρα, σιγομαγειρεμένο και πεντανόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com