43
Υλικά
- μοσχάρι 1200 γρ
- μπέϊκον 22 φέτ
- κρεμμύδια 1.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ροζέ κρασί 1 ποτ κρασ
- ντομάτα 2 τμχ
- κονκασέ 1 κουτί
- ντοματοπολτός 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
Υλικά Μοσχάρι 1.200 γρ χτένι ή σπάλα Μπέικον 22 λωρίδες Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κρασί ροζέ 1 ποτήρι του κρασιού Ντομάτες 2 τεμ ή 1 κουτί κονκασέ Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Μπαχάρι 4 κόκκους Δάφνη 1 φύλλο Πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr