109
Υλικά
- μοσχάρι 2 κιλ
- βούτυρο 4.5 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 11 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- μπέϊκον 150 γρ
- κόκκινο κρασί 375 ml
- ζωμός βοδινού 500 ml
- κονιάκ 0.5 κούπα/ες
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- θυμάρι 2 κλων
- δεντρολίβανο 1 κλων
- σέλινο 2 κλων
- κρεμμύδια 650 γρ
- μανιτάρια αγάρικα 0.5 κιλ
- μανιτάρια πορτσίνι 30 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της Βουργουνδίας με καταπληκτικό αποτέλεσμα που θα ευχαριστήσει τους φίλους και τους αγαπημένους σας.Φτιάξτε το μοσχάρι Μπουργκινιόν μια μέρα νωρίτερα ώστε να δώσετε την ευκαρία στις γεύσεις των συστατικών του φαγητού να δέσουν καλύτερα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.demideli.com