by admin

Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε!

Όμως για να πετύχεις την πραγματικά πηχτή σάλτσα, θέλει την περιποίηση του, τον χρόνο του, το καλό κομμάτι κρέατος, να δοκιμάσεις λοιπόν το κότσι που γίνεται φανταστικό ή το ποντίκι.

Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: ματσάτα, μοσχάρι ραγού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr