106
Υλικά
- ματσάτα 1 πκτ
- καλαθάκι Λήμνου 100 γρ
- μοσχάρι 1200 γρ
- αλεύρι 2 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- εσαλότ 5 τμχ
- κόκκινο κρασί 200 ml
- ζωμός κρέατος 350 ml
- κονκασέ 250 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε!
Όμως για να πετύχεις την πραγματικά πηχτή σάλτσα, θέλει την περιποίηση του, τον χρόνο του, το καλό κομμάτι κρέατος, να δοκιμάσεις λοιπόν το κότσι που γίνεται φανταστικό ή το ποντίκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr