148
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 500 γρ
- σκόρδο 6 σκελ
- μανιτάρια 500 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- μπύρα 330 ml
- ζάχαρη 1 κσ
- μαντζουράνα 1 κγ
- λεβάντα 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- γιαούρτι 150 γρ
- γλυκοπατάτα 1 κιλ
Μια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο συνοδεύσαμε, αντί με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι, με γλυκοπατάτες κομμένες σε sticks και ψημένες στο φούρνο!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com