103
Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μοσχάρι 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 150 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- ζωμός κρέατος 300 ml
- sour cream 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 4 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- χυμός λεμονιού 0.5 κσ
- άνηθος 1 κσ
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # κυριακάτικο τραπέζι.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com