76
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 4 τμχ
- μπέϊκον 80 γρ
- αγγουράκι 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- βούτυρο 4 κσ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κίτρινο τυρί 80 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα 80 γρ. μπέικον σε λεπτές και κοντές λωρίδες 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα όπως το μπέικον 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες 1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες 4 κουταλιές βούτυρο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 1 ποτηράκι άσπρο κρασί αρετσίνωτο 80 γρ. κίτρινο μαλακό τυρί κομμένο σε κομματάκια Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr