by admin

Μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη σε καφέ και ρούμι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μου ζήτησαν αυτή τη μαρινάδα. Μαριναρισμένο κρέας σε καφέ; Ακούστηκε ασυνήθιστο και ενδιαφέρον! Μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε, λοιπόν, για μαρινάδες. Αν θέλετε να ενισχύσετε τη γεύση του κρέατος, να το αρωματίσετε και να το μαλακώσετε πριν το βάλετε πάνω στη σχάρα του γκριλ, μια μαρινάδα θα κάνει το θαύμα της.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr