68
Υλικά
- σπάλα 700 γρ
- λευκό κρασί 150 ml
- φρέσκο βούτυρο 20 γρ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
700 γραμμάρια λαιμός ή σπάλα κομμένο σε κύβους 150 ml κρασί λευκό ξηρό 80 ml νερό ζεστό 20 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 2 κουτ σούπας μουστάρδα dijon Χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι Ελαιόλαδο Ρίγανη Πιπέρι Εκτέλεση Αφήνουμε το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο με το βούτυρο σε δυνατή φωτιά και θωρακίζουμε το κρέας, σοτάροντάς το Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει και να μαλακώσει για 60'-80' περίπου
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com