60
Υλικά
- μοσχάρι 600 γρ
- ελαιόλαδο 30 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι 1 φλ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 φλ
- μαύρο σουσάμι 0.25 κγ
- καστανή ζάχαρη 80 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 100 ml
- κομπόστα ανανάς 0.25 τμχ
- ανανάς 0.25 τμχ
- κέτσαπ 300 γρ
600 γρ. μοσχάρι άπαχο (από μπούτι) 30 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 2 σκελ. σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1 ζωμό λαχανικων knorr Σπιτικός Αλάτι - πιπέρι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. κορν φλάουρ 1 κ.γ. σόδα φαγητού 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 αβγό 200 ml νερό παγωμένο 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό ¼ κ.γ. μαύρο σουσάμι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr