by admin

Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες μαριναρισμένες σε γλυκοπικάντικη σος και βασιλικό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες. Η εξωτική μαρινάδα τούς χαρίζει γλυκοπικάντικες νότες, που «δένουν» υπέροχα με το γλυκό άρωμα του βασιλικού. ΔιαδικασίαΒάζουµε τις µπριζόλες σε ένα ταψί που να τις χωράει ακριβώς. Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας (χωρίς να προσθέσουμε αλατοπίπερο και ελαιόλαδο) και περιχύνουμε τις μπριζόλες. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον 5 ώρες (ιδανικά για 24). Φροντίζουμε να τις γυρίζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε. Συμβουλές ψησίματοςΒγάζουμε τις μπριζόλες από το ψυγείο 30 - 40 λεπτά πριν από το
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σπαλομπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr